Paris Tips,  Shops in Paris

Shopping à la française

 

För den som vill köpa upp sig på söta klänningar i typisk fransk stil à la parisienne under sitt besök i Paris (eller andra delar av Frankrike med för den delen), är butiken Naf Naf att rekommendera. Förutom blommiga kjolar, mockajackor och balklänningar i pastellfärger, kan man köpa skor, väskor och smycken. Stilen är typiskt fransk, söt och kvinnlig med priser som ligger snäppet högre än H&M. De säljer även barnkläder och små prylar som till exempel anteckningsböcker.
Märket har funnits sedan 1973 och var för sådär 10 år sedan ett ganska exklusivt märke. Det var så att vår granne en gång sa ”men åååh är det en NaaafNaaaaf-tröja du har på dig?!” till min mamma när hon mötte henne på gatan. Min mamma bara ”öh, ja…”. På senare år har det snarare blivit mer och mer mainstream, men har troligtvis en ganska bred klientel med kunder på allt från 15 till 55 år.
Det finns flera butiker i Paris, bland annat på avenue des Champs Elysées, avenue Ternes och rue de Rivoli. Här hittar du fler adresser.

0 kommentarer

  • Emelie

    Det roliga är att jag inte alls är så bra på det här med att shoppa och hitta butiker i Paris, men Naf Naf blev direkt min favoritbutik när jag råkade komma över den vid Ternes i augusti förra året. Just nu älskar jag nästintill all klänningar jag finner däri, vilket i sig är lite farligt… För helt billigt är det ju inte (även om det inte är fullständigt Paris-hopplöst-dyrt) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.