C'est la vie

Happiness

 

 

Nu sitter jag på tåget ner till Malmö. Det kändes nästan lite vemodigt att åka för jag har haft det så himla bra under min vecka i Stockholm. Jag hade gärna stannar ett par dagar till, särskilt eftersom vi fick riktigt härlig sommarvärme med 28 grader och strålande sol. Men som min kompis Pascal sa: bättre att åka när det är på topp. 

 

Mina fina vänner och min Stockholmsfamilj har gjort det till en av de bästa semestrarna jag haft. Jag är så tacksam för alla underbara människor jag har i mitt liv. Trots att det gått flera år sedan jag träffade vissa av dem sist är det liksom bara att ta vid där vi slutade senast. Det är fint det. Jag inser däremot nu att jag måste försöka åka upp dit lite oftare. Stockholm är en sådan fin stad och jag trivs alltid väldigt bra där. 

 

Nu har jag sex heldagar i Malmö att njuta och umgås med alla nära och kära där. Åh vad det ska bli mysigt. Det verkar ju dessutom som att sommarvärmen även hittat till södra Sverige. 

 

Vet ni? Jag satt precis och fick en konstig känsla i magen. Det letade sig upp i bröstet och fick hjärtat att slå er extra slag. Jag tror det kallas för lycka. För att livet just nu känns så bra. Den känslan får gärna stanna kvar ett tag till.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.