Copenhagen

Copenhagen & Cupcakes

IMG_5538IMG_5537 IMG_5535IMG_5540

Nu sitter jag på tåget över bron och såklart blev det försenat på grund av någon av de klassiska anledningarna. Denna gång mötande tåg. Precis som att det ens ska behöva vara en anledning till försening… Saknar jag att pendla? Svar nej. Jag blir nästan lite nostalgisk. Undrar hur många gånger jag åkte mellan Malmö och Köpenhamn under mina 1,5 år då jag jobbade på andra sidan bron? Väldigt många.

När jag väl kommer fram så ska jag möta upp med Tina för en fika och lite senare i eftermiddag har jag bestämt vinträff med Roberta. Det blir trevligt! Dessutom skulle tydligen några av mina franska kompisar i Köpenhamn på någon meetup senare ikväll så jag ska försöka ta mig dit också.

Förresten! Jag passar på att tipsa er om ett kafé man bara måste besöka under ett besök i Köpenhamn. Om man gillar cupcakes vill säga. Det gör du väl? Bege dig i så fall till Serenity Cupcakes. Här hittar du dessa smarriga bakelser i alla dess smaker. Det är inte särskilt billigt men jag lovar att de är värda varenda krona. Dessutom ligger det i ett riktigt mysigt område ett stenkast från Kongens Nytorv. Jag kan även tillägga att det är möjligt att beställa cupcakes till olika tillfällen som t ex födelsedagskalas, kickoffer etc.

0

0 kommentarer

  • Sandra

    Tror jag såg det fiket idag, då jag turistat i staden igår och idag, troligen imorgon med ???????? underbara Köpenhamn! Vill gärna fortsätta följa dig även de du lösenordsskyddar, gillar hur du visar vardagen!!

  • Eva

    Vill bara säga HEJA! Jag gillar verkligen när du visar glimtar från Frankrike, Köpenhamn och Malmö. Men framförallt ditt vardagliga och ostylade sätt att beskriva vardagen och livet på. Njut av din söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.