Tankar & Funderingar

Confessions

Även om jag vet att många av ni som läser är otroligt fina, omtänksamma och förstående människor så tycker jag inte om att vara för privat i bloggen. De flesta av er känner jag ju inte, alls. Men ibland behöver man bara få skriva av sig. Bloggen har fått lida senaste tiden och sanningen är den att jag inte mått så bra. Det har blivit lite för mycket av allt senaste tiden och på grund av det har jag dragits med magkatarr och ångest i ett par veckor. Jag vet att det kommer bli bättre snart men för tillfället kämpar jag mig upp ur sängen på morgonen för motivationen finns inte där.

Men om 8 dagar sitter jag på ett plan till Sverige och jag tror att det är det jag behöver just nu. En annan miljö och min trogna familj som alltid finns där. Paris är underbart, men Sverige är alltid ”hemma”.

Nu ska jag avsluta den här veckan med en sista dags jobb. I helgen tänker jag mysa med vännerna och ta hand om den viktigaste personen i mitt liv: Jag såklart. Jag tror jag försummat mig själv den senaste tiden och inte tänkt på mitt bästa.

(Vänner och familj, snälla bli inte oroliga. Ni vet ju att jag alltid studsar tillbaka från allt!)

0

0 kommentarer

 • Anna - om konstnärslivet i Paris

  Tänkte att jag svarar här så du inte behöver leta upp inlägget igen.. 😊 Jag bor också här, vid samma metro! Och det är ju rätt lustigt för det finns ju massor av metrostationer som vi hade kunnat bo vid. Kul! Hur länge har du bott här?

  Krya på dig och hoppas du får en fin helg!

 • Carolina

  Det är viktigast att ta hand om sig själv! Ta en liten minisemester och ta hand om dig. Hoppas att du mår bättre snart 😊

 • Malin

  Later som att du ar lite (eller mycket?) overarbetad just nu? Jag vet i alla fall med mig sjalv att nar jag har haft praktik sa kanner man liksom lite av en konstant press att inte bara klara av det man ska, men ocksa lite till. Man har ju en kansla av att man maste bevisa nagot hela tiden. Sen kanner man ocksa latt, tycker jag, en press av att man ska njuta av allting hela tiden nar man ar utlandssvensk. Man ska liksom ha superduperkul jamt och sa ar det ju inte, utan man har dagar som ar helt vanlig vardag var i varlden man an bor och lever.

  En tur till Sverige blir nog bra! Sa far du vila lite och tanka pa annat ett tag. Hoppas du piggnar pa dig och att du kanner en nytandning lagom tills det ar dags att flyga tillbaka. 😊

 • Helena Milton

  Tänker på dig och hoppas att allt snart känns lättare. Ta en dag i taget och sedan får du snart njuta av att krama om dina kära igen. Kram från mig får du så länge!

 • Christine Svarar

  Tack så mycket alla, ni är så fina och snälla! Era kommentarer går rakt in i hjärtat ska ni veta.
  Trevlig helg!

  Kramar Christine

 • Madeleine

  Hej vännen. Hoppas att vi kan träffas när du kommer hem! Se till att njuta med familjen i alla fall:)
  Jag känner med dig! Massa kramar

 • Sofia

  Även om jag inte känner dig "på riktigt" så tänker jag på dig och hoppas att livet är snällt mot dig och att det blir lite lugnare snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.