Fun stuff

Chocolate fondue, hamburgers and Abba

 

 

Igår kväll var jag hemma hos min vän Javier, som är från Venezuela, tillsammans med ett gäng härliga människor. Det var egentligen en hejdå-fest för Lasse som flyttar till San Francisco på torsdag, eftersom han fått ett utlandskontrakt med sitt företag (femårsvisum dessutom… jag ska lätt åka dit och hälsa på nästa sommar!). Han är klar med Paris och vill gå vidare. Paris is not for everybody, but I sure will miss him. Vi hade så himla roligt igår och inatt. Vi satt uppe till kl fem och pratade om hur det är att bo utomlands, åt hamburgare, roade oss åt Javiers samling av snodda shampoo- och duschkrämflaskor, gjorde chokladfondue, skrattade åt alla knäppa saker som vi sa, sjöng till Abba, Britney Spears och tog en massa knäppa kort. Jag har inte skrattat så mycket på riktigt länge! Till slut somnade vi och idag vaknade vi alla lagom bakis. Solen sken och det var runt 18 grader så vi gick bort till Ile St Louis och åt brunch. 

 

Efter en kort promenad i Marais med Precious, är jag nu hemma och känner mig ganska mör. Jag har tagit en dusch och ska göra mig en smoothie för att rensa bort allt skit jag ätit det senaste dynget. Sedan har jag stora planer på att spendera resten av dagen i sängen. Det får bli Downton Abbey-maraton varvat med bloggläsande.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.