Fun stuff

Saturday Shopping

 

 

Jag hade god shoppinglycka idag. Som ni ser, hehe. Jag kommer få leva på gröt och broccolisoppa resten av månaden, men det är det värt. Jag hittade riktigt bra grejer!

 

Linnéa kom in till stan med och vi fikade på Prêt-a-Manger innan vi tog en runda på stan. Hon gjorde en så rolig grej förresten. Jag köpte en kaffe att ta med och när vi gått en bit kom jag på att jag behövde mer socker. Jag frågade först på ett ställe men jag fick inte, snåla jäkel. Vad kostar det henne att ge bort en påse socker liksom?! Då gick Linnéa fram till en McDonalds-lucka och sa ”min kompis har diabetes, hon måste ha socker nu direkt!”. Haha, tjejen i kassan hade typ sprungit för att hämta det, stackarn. Gud så jag skrattade när hon berättade! Hon gör alltid sådana härligt knäppa grejer. Jag älskar det!

 

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan ska jag ner till St Germain des Près och gå på fest. Det ska bli rikitgt kul!

 

 

 

0 kommentarer

  • Jenny

    Alltså jag har gått runt i HELA (well, nja, men i alla fall) STockholm och Öret flera gånger och inte hittat något! DEt är typiskt för att man MÅSTE hitta något (min trettioårsfestklänning och nya jobblusar) så gör man inte det…. Så fort jag är pank kommer det ploppa upp hur mycket kläder som helst! Haha!*i-landsproblem* Rolig grej med diabetes… Min syrra och hennes polare var på restaurang, och kompisen gick på LCHF. De ville ha dessert men det blev ju lite svårt. Så min syster går fram till en servitör och frågar "Vilken dessert har minst sopcker?". När han tittade på henne som om hon var dum i huvudet (jag menar, vilken dessert har inte socker, loksom) sa hon "Ja, alltså vi har lite diabetes". Haha! Hoppas du hade kul i mina gamla kvarter! 😊 Ha en fin söndag!

  • annelie

    Ååh vad skönt med en lyckad shoppingtur! Jag skippade shoppingen sist och gick till frissören sist, minus 13 cm och supernöjd! Haha, härlig insats av din kompis där 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.