C'est la vie

För jag har bara regn hos mig

 

 

Riktigt såhär fint ser det tyvärr inte ut idag här. Den här bilden är tagen förra helgen tror jag. Då var det sol och drygt 22 grader. Jag tycker synd om alla turister som är i Paris över helgen för det regnar och är ca 16 grader ute. Med lite tur blir det en finare söndag. Fast jag hade hellre haft sol idag och regn i morgon, för mina lördagsplaner är att gå på stan. Jag vill dels gå och titta på väskan igen (även om jag oftast brukar veta direkt om det är en keeper eller ej vad gäller väskor, så vill jag inte bara spontanköpa så dyra ting), och sedan behöver jag köpa lite basplagg, ett par höstskor och några sköna stickade tröjor.

 

Det är väl bara att ta paraplyt i högsta hugg och hoppas på att det avtar senare. Dags att skynda sig så jag hinner gå en stund innan horden av japanska turister invaderar Paris gator.

 

À tout à l’heure!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.