Fun stuff,  Vardagslyx

Cava, yoga, friends and spring

Not the world’s greatest photo of me as I look really tired, but it will have to do. I wore my new shoes last night. The heal is great for walking on cobble stones with a little bit too much cava in my blood stream.

Expensive candle holders. I kept thinking how I could get ten candle holders at IKEA at the same price as one of these. I’m not the one to buy expensive interior design to be honest, no matter how pretty it is.

Louise, who teach yoga to companies and also at Kockums, and Daniela who teach at various studios in Malmö. Both really great yogis, and people <3

Igår kväll tog jag två av mina favorittjejer under armen och styrde stegen mot Slettvolls butik här i Malmö, som höll i ett event tillsammans med Mercedes-Benz och Landgrens. Louise och Daniela hade inte träffats innan men fann varandra ganska snabbt. Det är så skönt när ens vänner funkar bra ihop, men så reflekterar ju faktiskt ens relationer en själv. Så det säger sig självt att de borde tycka om varandra lika mycket som jag tycker om dem individuellt. Deras positiva och lättsamma energi var precis vad jag behövde just nu. När jag inte känner mig på topp så brukar det hjälpa att prata eller hänga med mina kompisar.

Vi minglade runt där lite (fast ska jag vara ärlig så pratade jag mest med de två, min kusin som jobbar för Slettvoll samt tjejen från ostbutiken som stod och delade ut smarriga kex med mögelost och fikonmarmelad), åt ganska många snittar, förlorade vinsten om att cruisa runt en helg i en helt ny Mercedes och skålade i bubbel. Kvällen avslutades på ett typiskt mellanöstern-hak på Möllan där Daniela blev introducerad till Malmös nationalrätt: Falafel! Sedan cyklade vi hemåt lite sådär lagom fnittriga på cava.

Ikväll ska jag på ett annat event, en mässa och middag, med anledning av att jag är ordförande i vår bostadsrättsförening. Innan dess ska jag även på en yogaklass som Daniela håller i, vilket jag verkligen ser fram emot. Idag är jag dessutom ledig – och det är 20 grader ute! – så jag tänkte gå ut och sätta mig på en filt med mina böcker och datorn.

//Last night I brought two of my favourite friends with me to an event at the Norwegian interior design boutique Slettvoll, held together with Mercedes-Benz and a real estate agency. Daniela, who is also my neighbour, and Louise didn’t really know each other from before but quickly bonded. I like that. When my friends whom I know separately get along and have things in common. I really needed their positive energy and after a few days of feeling somewhat low, it helped hanging out with them to feel better.
We stayed there for an hour or so, drinking cava, eating hors d’oeuvres and talking to my cousin who works for Slettvoll. The night ended with a classic falafel stop at a middle eastern restaurant at Möllevångstorget, mostly because Daniela had not yet had falafel which is basically the one thing you need to eat when you are in Malmö.

I have another event tonight, and before that I’m going to one of Daniela’s yoga classes. I’m really looking forward to that because it’s the first time I’m attending her class. I’m off work today and it’s 20 degrees outside so I’m gonna head out with a blanket and bring all the things I need for studying.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.