Shopping

Capital investments

 

Jag investerade i en ny kappa inför hösten. En grå sak i ull som kommer från COS. Jag älskar att jag ens använder ordet investera. Det är ett plagg liksom. Bilderna är ju inte så himla bra men så är jag inte heller någon modebloggerska med en professionell fotograf som följer mig vart jag än går. De första bilderna tog Stina för några veckor sedan när vi var på Halloween-marknaden på Tivoli i Köpenhamn. Den sista bilden… ja, vad ska man säga om den? Jag finner inga ord för att beskriva sorgen jag känner för min trasiga Canon-kamera. Kanske borde jag investera i en ny sådan. DÄR kan man snacka investering. Det finns nog ingenting jag använt så mycket som min Canon PowerShot 110s. Jag älskade den. Kanske till och med mer än jag älskar kaffe en trött måndagsmorgon. Och jag älskar verkligen kaffe väldigt mycket på måndagar. Med andra ord så saknar jag att ha en riktig kamera. Särskilt på resor. Tur att det är jul snart, hehe.

 

Anyway. Denna fina sak kan jag nog ha en vecka till typ. Sedan får jag antagligen dra upp den vindtäta vinterjackan från förrådet, vilken kommer vara min bästa vän fram till ungefär april. Det känns hoppfullt det här.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.