C'est la vie

Bokat och klart

Flygresa bokad. Den 2 juni åker jag till Sverige. Guuud så härligt det ska bli att få träffa min familj och mina älskade vänner igen! Jag ska spendera första veckan med att rensa mitt förråd, krama min mamma och syster tills de kastar bort mig och äta massor med blodpudding, falukorv, skånemejeriers vaniljyogurt och Skogaholmslimpa med tunna skivor rökt skinka och keso.
Och veckan efter tar syrran studenten. Jag har bokat en enkelt biljett pga pengabrist, men det blir nog en tillbakaresa i juli och kanske stannar jag resten av sommaren sen. On verra.

Nu ska jag hålla tummarna att det ösregnar och blåser här när jag reser och att den 3:e juni är det 25 grader, vindstilla och blå himmel i Malmö. Oh yes.

Btw, jag bokade 2 kollin x 20 kg bagage. Jag måste ju få hem allt men jag är en smal liten tjej på 55 kg med bara två armar. Eeh… hur tänkte jag där? Putain.

Hur var min dag då? Riktigt trevligt att träffa Maria minsann. Vi satt på trappan till Operan, och blev attackerade av både duvor och gorillor, med varsin kaffe i nästan två timmar. Pratade om både det ena och det andra, och massa annat. Ikväll gick jag och en väldigt trött Christophe och åt italienskt här vid Victor Hugo. Han har tydligen kommit på någon evil plan för att få mig att stanna här. Kidnappa? Binda fast i en stol? Locka med årsförbrukning av macarons? Det sistnämnda hade funkat tveklöst 😉
 
Jaja, jag måste sova nu. Jobbar hela dagen i morgon och är dessutom inte helt frisk. Känner på mig att jag kommer vara riktigt trött i morgon kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.