Outfits

Jeans


Voila, min nya jeansjacka. Jag hann aldrig köpa en förra året, de tog slut som smör i solsken på våren och sen orkade jag inte hitta någon bra senare. Men den här hittade jag när de hade 10 euro reduction på alla jackor på H&M för någon månad sedan. Vilket jag hade glömt bort när jag kom till kassan, så på sätt och vis så fick jag det blå linnet från The Garden Collection, på köpet. Inte illa va?

Tyvärr verkar aprilvädret vara lika lurigt här som i Sverige, och dessutom är jag ju förkyld. Så jeansjackan får ta en paus. Fast kanske får jag åter gå runt i den och känna mig fin till helgen! Let’s hope so.

Detta är en gammal outfit från förra veckan. Linnet är lite a-linjeformat och är från Monki, kjolen från Bershka, skorna La Scala och resten från H&M. Och väskan är från NAF NAF.

Nu drar jag, vi syns nog inte förrän sent ikväll igen! Så jag hoppas ni får en fin dag 🙂

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Jättefin jeansjacka!

  Och jag håller med om italienarna, haha. Har inte stött på några undantag än så länge så de är helt enkelt sliskiga och morsgrisar! haha.

  Okej, men det låter ju som en bra lösning! 😊 Lite svensk sommar och lite fransk… kan inte bli bättre!

 • Elaine

  Fin jacka och skorna med:)

  Sv: Nej jag går inte i en fransk skola, har bara läst franska i ca 3 1/2 å, då ca 2h i veckan. Känner mig inte så himmla duktig men intresserad det är jag!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.