Outfits

Bleu, blanc, rouge.

IMG_5378

Igår råkade jag klä mig i en färgskala som hade kunnat vara helt uträknad, men det var inte förrän på eftermiddagen jag insåg att jag klätt mig i blått, rött och vitt. Det blev nästan lite franskt patriotiskt över det. Sidensjalen fick jag av min fd svärmor som avskedspresent när jag flyttade hem till Sverige. Jag tycker verkligen om den för den har så sina färger i sig. Jag kan för övrigt inte ha de röda conversen längre för jag får så satans ont i en tånagel på vänsterfoten. Igår när jag skulle sova så dunkade hela tån och till slut blev det så olidligt att jag var tvungen att ta två alvedon. Usch, jag kanske måste operera mina tår trots allt? Jag har haft problem med dem i flera år eftersom att jag har sådana där fula kroktår så att jag går på tånageln. Detta låter kanske märkligt, men det jag har mest komplex för är mina fötter och tår. Vissa av tårna är helt missformade och så har jag tjocka potatis-storstår, haha.

Jag har inte gjort många knop idag ska jag säga er, men ibland får man väl ha sådana där slöa och meningslösa dagar. Nu ska jag däremot cykla bort till Julia och Alve. Vi ska grilla korv och sedan kanske iväg på någonting kul. Först måste jag bara göra mig lite presentabel med en quick fix. Det vill säga, spraya en massa torrshampoo i håret.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.