Blå med vita ränder, eller vit med blå ränder?


Pratar med syster. Min älskade lilla syster! Vem ska hon nu ha som mentor? 😉

Igår, efter en svettig dag i en ful tunika(som iofs Stina tyckte var fin av någon konstig anledning) som jag bara tog för att slippa skita ner något av plaggen jag ska ha med till Paris, så duschade jag och bytte om till favoritklänningen. Man får ju göra sig lite fin när man ska ut och äta på restaurang.
Brorsan tog denna bilden(ja, den är fixad) på mig på väg tillbaka till bilen. Tyvärr ser jag helt mongo ut. Men jag bjussar på det. 🙂

Klänning från Zara, tights från Gina Tricot, några år gamla skor från Skopunkten, väska från La Redoute och kavaj från Vero Moda. Har även örhängen från Mint & Vintage på mig, men de syns inte tyvärr. Här kan ni dock se hur de ser ut.

0 reaktioner på ”Blå med vita ränder, eller vit med blå ränder?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen