Vacation

Beautiful sceneries and luxury yachts

IMG_4761
IMG_4764Eftersom att det tar hundra år att ladda upp bilder på bloggen så blir det inga utförliga inlägg härifrån. De får vänta tills jag kommer hem. Mitt plan går klockan 21.20 ikväll från Nice så jag landar sent på Kastrup. Även om en del av mig hade velat stanna här i min lilla semesterbubbla, så ska det bli skönt att komma hem till lägenheten. Så sova i min egen säng, laga min egen mat och umgås med vänner och familj. Jag har lite trevligheter inbokade lördag och söndag vilket jag ser fram emot dessutom.

Igår gick jag ner till stranden runt middagstid (det vill säga lokal middagstid, så vid åtta), köpte en billig panino och satte mig på en stenbrygga. Jag promenerade lite längs med vattnet och blickade ut över de vackra kulisserna. Det är så himla fint här, och särskilt strax innan solnedgång. Ser ni den stora yachten till vänster? Den heter Eclipse och ägs av en rysk biljonär. Kostnaden för att hyra den ligger på mer än 1 miljon dollar per vecka. Hur sjukt är det?! Jag kan inte låta bli att undra vilka personer som sitter där ute på de stora lyxyachterna. Är det shejker? Filmstjärnor? Paris Hilton? Jag får nog aldrig veta.

//Uploading pictures takes a hundred years with the terrible Wi-Fi here, so I’ll give you a full update ones I get back to Sweden. My flight is at 9.20pm so I land pretty late at Copenhagen airport. Even if a part of me would like to stay here in my vacation bubble, I am looking forward to sleeping in my own bed tonight. Other things I’m looking forward to is cooking my own meals and catching up with friends. And of course, high speed Internet. 

Last night I went down to the water around dinner time. Bought a cheap panino and sat by the ocean, just soaking in the last time I get to watch this beautiful scenery just before sunset. You see the huge yacht on the left? It belongs to a Russian billionaire and if you’d like to rent it for a week, you will have to pay about $1 million. Pocket money for some people. I wonder who are out there on those luxury yachts. Movie stars? Saudi sheikhs? Paris Hilton? I’ll probably never know.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *