Weekend

Balance

 

 

I fredags hade vi som sagt kickoff med jobbet och på kvällen blev det fest ända till långt in på småtimmarna. Det var Dirty Dancing-lyft, så mycket skratt så jag tror att jag utvecklade en magruta och överlag en väldigt trevlig kväll då jag fick lära känna mina härliga kollegor lite mer. På morgonen såg det såhär vackert ut vid havet. Personen på bryggan är en av mina kollegor som är ute på en frisk morgonpromenad. Här ser ni Öresund och rakt över har vi den svenska västkusten. Någonstans där ska Höganäs ligga. Efter lite frukost begav vi oss hemåt och yours truly råkade somna på tåget. Helt plötsligt vaknar jag av att de ropar ut i högtalarna att ”nästa station är Lund”. Oops!

 

Resten av helgen var relativt lugn. På lördagskvällen bjöd jag hem ett blandat gäng svenska tjejer och franska män för en soirée française. Med raclette, hemlagad quiche med recept från min före detta svärmor och en hel del vin. Riktigt trevligt hade vi det. På söndagen blev det träning och fika med en vän.

 

Överlag en väldigt fin helg, men denna veckan känner jag att jag måste ta det lugnt. Hämta energi och ta igen lite av det jag försummade under förra veckans fullspäckade schema. Lite balans och kontraster i livet är ju bra, faktiskt.

 

 

0

0 kommentarer

  • Elin

    Aaaaaalltså. Jag tänker att jag ska börja nytt jobb efter föräldrarledigheten och jag har typ dig som förebild om hur jag vill att det ska kännas! Åh! Dessutom verkar ditt jobb/dina arbetsuppgifter vara sjukt kul så jag skulle nog kunna tänka mig det rakt av 😉 P.S. Kommenterar lite halvanonymt då jag är stirrig av mig och får för mig att min chef ska läsa det här… Ehm. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.