Things I like

APRIL APRIL


Hade det varit en vit vägg bakom hade ni nog bara sett mina kläder. Men det är faktiskt bara kameran som är skitdålig, inte jag som är vit som snö.


Jag provade Lindas glasögon, varpå hon började asgarva. Jag tar det som att det är en modell endast hon är skitsnygg i.

Idag, à midi, åkte jag bort till Hotel de Ville för en fika i solen med Linda och Natalie. Efter en stund kom även Kajsa dit. Vi hade tur som fick ett bord på en perfekt hörna och trots de ynka 13 graderna var det riktigt skönt att sitta där på torget mellan rue Bourg Tibourg och rue de Rivoli. med solen värmde det på bra. Det var så himla trevligt. Enligt min åsikt borde vi göra det till söndagstradition, i alla fall ett par gånger i månaden. Min vanliga söndagsångest byttes ut mot söndagslycka.

Efter två timmars snicksnackande skildes vi åt och jag mötte upp Christophe för en promenad i Marais. Nu har vi vilat hemma och tänkte gå ut och ta ett glas på något ställe i området innan middagen.

Har ni lurat någon idag förresten? Eller kanske blivit lurade själva? Tänk att det redan är första april! Jag har varit här i 3 månader redan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.