Okategoriserade

Always look on the bright side of life

 

 

På vägen till läkaren i morse gick jag en sväng inom parken vid mig. Vissa träd är redan gröna, andra har knoppar och flera stycken har blommat sedan ett par veckor tillbaka. Jag älskar våren!

 

Min vanliga läkare är på semester, men tjejen som tagit över i veckan var riktigt trevlig och professionell. Hon lyssnade verkligen och ställde bra frågor. Jag är sjukskriven till på fredag och får en chans att vila upp mig resten av veckan. Sedan jag och C gjorde slut har jag inte riktigt bearbetat allting, utan bara kört på. Som grädde på moset har jag varit väldigt stressad med jobbet och varken mått bra fysiskt eller psykiskt. Till slut kommer man till en punkt då allting bara blir för jobbigt för att hantera och styrkan inte går att greppa. Jag är oftast en person som kämpar, för tro mig, jag har inte haft det så lätt alltid. Jag säger inte att andra inte har det värre, för det vet jag att de har, men vissa saker sätter spår i själen. Ord och handlingar från andra gör ibland att jag ifrågasätter min egen förmåga. Ibland önskar jag nästan att jag kunde radera vissa händelser och minnen ur min barndom. Kanske hade jag haft lättare för att lita på folk då, eller haft mer tillit i mig själv och vem jag är. Samtidigt som jag vet att motgångar gör en starkare, har de senaste månaderna snarare gjort mig svagare. Jag känner inte igen mig själv. På grund av det har jag blivit osäker och rädd. Vilket inte gör det hela bättre.

 

Nu blev jag privat här, men tyvärr är inte livet alltid tiptop. Jag ska ta de här dagarna för att reflektera över vad det är som gör att den där ångesten smyger sig på. Fundera över hur jag kan mota bort den. Lära mig njuta av det positiva i livet i stället för att oroa mig över det negativa som kanske kommer längre fram på vägen. Längta efter min Sverige-resa i april och se fram emot att mysa med familj och vänner i ett vårigt Malmö.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Kära vännen! Hoppas att du mår bättre snart och att du hittar tillbaka till dig själv. Det gör mig ont att läsa. Jag hoppas att vi hinner träffas när du är hemma! Kramar

 • Robin

  Känner med dig, hoppas att du mår bättre när du fått ta igen dig lite. Det brukar hjälpa för att hinna få lite perspektiv och fått sova ut och så. Kramar!

 • Nasha

  Hej Christine! Fint inlägg! Enligt mig är det helt helt normalt att må dåligt imellanåt, jag blir snarare förvånad över sådana som mår bra jämt. Ta dig tid att vila och hitta dig själv. Du kommer gå ur det här starkare. Kramar

 • Angela

  Massa kramar från lilla mig <3 Tycker det är väldigt starkt av dig att bo i Paris, själv. Man ska aldrig jämföra sina problem med andra för man tar allting på olika sätt. Tänk på dig själv, tillåt dig själv att vara ego <3<3

 • teruko

  Inte konstigt att känna sig vilsen när stora omställningar och påfrestningar i livet sker, samtidigt dessutom. Man måste inte alltid vara stark, inte alltid forcera fram en positiv attityd. Hoppas tiden och vilan gör dig gott!

 • Jenny

  Bra! Jag gjorde ju ett inlägg med extakt damma rubrik för två veckor sedan, med exakt samma poäng, så jag håller såklart med. You go girl! 😊 hoppas dessa dagar hemma har hjälpt dig, och att du har fått tid att bearbeta. Stor kram till dig!

 • Christine&Paris

  Ja det tycker jag vi ska! Har redan tänkt på dig och att vi den här gången får se till att få in en träff 😊 Jag mailar dig! Tack för att du bryr dig <3 Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.