C'est la vie

When the sun shines through

 

 

Någonting jag gillar med min nya lägenhet är att den ligger i söderläge. Alltså lyser solen in genom fönstret i princip hela dagen, men jag slipper samtidigt att den väcker mig på morgonen. Jag kan alltså ligga i sängen och sola, hehe. Nu hoppas jag bara att det inte blir en bastu här när det börjar komma upp i 30 grader. Det är tyvärr ofta fallet här i Paris då många små lägenheter ligger precis under taket och inte är särskilt bra isolerade. Jag minns när jag bodde i ett chambre de bonne 2011 och det var världens värmebölja i juni med 38 grader. Jag kunde knappt sova för det var typ 40 grader hemma hos mig. Det var hemskt. Förhoppningsvis blir det inte samma här.

 

Jag har ätit lunch, skypat med syrran och tagit en lång dusch med tillhörande peeling och inpackningar. Jag ska nog ut och sätta mig på en bänk i parken och läsa. Det är riktigt fint väder med sol och 20 grader varmt.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.