Shopping

Spring colours

 

 

Det här är det jag köpte på Gap häromdagen. En skjorta i lila pastellfärg med vita prickar, ett par grå byxor och några baslinnen. Jag gillar deras baskläder. De är inte speciellt dyra, men håller ändå bra kvalitet. Skjortan älskar jag redan. Det känns kul att köpa vårkläder. Lite hoppfullt nästan att veta att man snart kan lägga alla vinterkläder längst in i garderoben. Tänk att vi har en skön sommar att se fram emot! Att jag dessutom bor i en stad dit våren kommer tidigt gör det hela ännu bättre. Det får i alla fall mig att känna lite glädje mitt i allting.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Ja man vill verkligen ha ljusa färger nu! jag som har lovat att begränsa min konsumption under året går loss på tradera, och säljer i samma takt som jag köper, en in- en ut! 😊 Billigt, mer miljövänligt och bra! 😊 Fast allt fraktas ju så det kanske iofs inte är så bra… I alla fall. Jättefins grejer du fått tag på!

  • Christine&Paris

    Jag tänkte själv på det där. Att sälja lite grejer. Jag får se om jag tar mig tid till det! Tar ju sådan tid att fota, skriva beskrivningar, ladda upp, skicka… etc. Men det kan ju vara värt det i slutändan!

  • Jenny

    Men du! Ladda hem appen, då kan du ta foto direkt i mobilen och ladda upp skitlätt. När jag pluggade i Paris hade jag värsta buisnessen till Sverige på tradera. Jag köpte saker som då inte fanns i Sverige (typ Marc by Marc) lade upp den billigt (för 1 kr eller vad jag betalade) och sedan fick folk buda. Skulle inte kunna sälja för dyrare, men här fick ju folk själva buda. Så folk betalade flera hundra för halsband jag köpt för 5-10 auro. Och portot var ju nästan lika dyrt som att skicka inrikes i Sverige. Så jag tjänade extrapengar så (och barnsittning)… 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.