Travels

All set

 

Nu är resväskan packad och klar. Jag brukar använda mig av sko- och väskpåsar och tycker att det är en väldigt smart grej. Dessutom är det bra om man har kläder av känsliga material som man ska packa ner. Man vet ju aldrig om de öppnar väskan eller någonting flyttar runt när de slänger omkring med resväskan. Att få fläckar från skor eller annat på sidenskjortor eller vita plagg är ju ingen hit innan semestern ens har börjat.

Ett annat tips är att om du har med dig flytade produkter som inte har helt pålitliga förpackningar så kan det vara bra att lägga dem i en plastpåse för att undvika kladdiga missöden under resan. Trycket faller ju som bekant på så hög nivå och ibland kan det innebära läckage. Tro mig, jag vet. Jag har för övrigt tänkt till denna gången, hoppas jag i alla fall. Jag packade ner allt och sedan tog jag ur fem plagg, haha.

 

Det där mönstrade i beige och blått är min nya sjal. Ja, eller den är egentligen inte särskilt ny men jag köpte den i Paris och har inte använt den ännu. Jag tänkte dock att den passar bra till det härliga vårvädret som Rom verkar bjuda på i helgen. Ni får nog se den på under mina dagar i Rom.

 

Jag tog en lång dusch när jag var klar med packningen och nu ska jag se på Grey’s Anatomy medan jag äter min middag. Äggröra, kallrökt lax och broccoli känns som en vettig pre-Italy-måltid. De närmsta fyra dagarna kommer det bli mest pizza, glass, sötsaker och vin. Jag vet inte vad jag ser fram emot mest – Rom eller den italienska maten? 

 

 

//My suitcase is all packed and I have packed it wisely this time. I hope. I think it’s also smart with these dust bags for shoes, bags and delicate materials. Stains and liquids on your clothes before you’ve even arrived at your destination is not a big hit. You can also see my new scarf that I bought in Paris. I’ll make sure to show you during my weekend. I’ll force Lucie to take a picture of me wearing it, hehe. Now I’m gonna eat my pre-Italy dinner – scrambled eggs, smoked salmon and broccoli. I know, all very healthy, but since I’ll be eating mainly gelato, pizza and drinking lots of wine the next four days, I might as well have one last healthy supper. I don’t know what I look forward to most – Rome or the Italian food?

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.