Fun stuff

After Work


Typ Happy Hour. Vem visste att det fanns i Malmö!?

Igår kväll började jag rensa och organisera bland mina kläder, vilket innebar att jag fick kasta i mig min middag och rusa iväg utan att hinna ta en dusch. Men det gjorde inte så mycket för det var verkligen värt att cykla ut i den kalla fredagskvällen i motvind. Jag mötte Madde, Johan och Maddes bror Pièrre på HIPP där de har After Work varje fredag och efter en stund gick vi vidare till Mosaik för tapas och lite vin. En riktigt trevlig kväll med roliga diskutioner och massor med skratt! Och jag behövde komma ut efter denna veckan.
Kvällen avslutades i sängen där jag orkade se 45 minuter av En fisk som heter Wanda innan jag slocknade.

Nu ska jag äta lyxig helgfrukost och slappa lite. Dagens övriga planer är tvättstuga, träna och senare – tyvärr – jobb hela kvällen. Jag har jobbat tre helger i rad nu så nästa helg ska det bli skönt att vara helt ledig. Sen åker jag! Fast denna lönen kommer sitta fint sen i slutet av april. Money, money, money…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.