C'est la vie

Missing person

Jag kollade häromdagen på gamla bilder från när jag bodde i Paris och hittade då denna. Jag tycker verkligen om den här bilden. Håret som är all over the place, bakgrunden, himlen. Den tog jag på syrran när hon var och hälsade på mig hösten 2009. I oktober är detta, och med det kan ni nog räkna ut att det var en varm och mild höst det året. Vi hade 18 grader någon dag november.

Nu är det ett halvår sedan jag träffade min syster senast och jag saknar henne så sjukt mycket. Trots att det skiljer sig 6,5 år mellan oss så är hon ändå den jag kan prata med om det mesta. En nittonåring som mer än ofta är klokare än sin förvirrade storasyster. Ändå är hon alltid min lillasyster som ringer storasyster och ber om råd.

Förhoppningsvis har jag råd och tid för en långhelg i London senare i vår innan hon åker vidare till Barcelona. Och i höst kommer hon tillbaka till Sverige. Det är riktigt roligt tycker jag!

Har ni någon person någon annanstans som ni saknar jättemycket?

0

0 kommentarer

 • Therese

  Jag har också min syster långt borta, inte utomlands men ändå 100mil bort så vi träffas ju inte allt för ofta. Men nu är det inte länge kvar tills vi ses igen, exakt fyra veckor. =)

 • Vilma

  Hej! Var med i dagens blogg om du vill!
  Man kan vinna en länkning i varje inlägg som jag skriver i två dagar 😉 Vinnaren utser jag ikväll.
  Jag va också i paris på sportlovet. Och jag har också en bild på mig och min kompis när vi är på den sär bron som du är på, på bilden 😉 Kram

 • Sara

  jag saknar min vän Antonia som bor i Polen-läkarstudent

  Sv: Alltså jag måste verkligen ta mig till Versaille slottet! Förresten jag funderar på att söka till Au pair i paris…. värt? 😋

 • malin/livingroom

  Absolut 😊 vi ska bo på Pavillon Villiers Etoile på 6 Rue Lebouteux 😊 Det ser ut på kartan som att det är promenadavstånd till montmartre? hade ju varit så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.