C'est la vie

A rainy day in Paris


Gin Fizz instead of wine tonight? I think so…

Lördag eftermiddag. Det regnar ute. Får man med gott samvete stanna inne halva dagen och glo på serier, blogga, läsa och snacka på msn och FB-chatten? Maybe.

Jag har iafl tagit en dusch och klätt på mig. Ska äta lite lunch och kanske ta en runda till stan sen. Känner att jag nog kommer bli nipprig om jag sitter inne hela dagen, och dessutom behöver man lite frisk luft för att inte bli trött till kvällen.
Då ska jag föresten på fest hem till Thaisa, en brasiliansk tjej som jag lärt känna genom Ina. Hon har en liten avskedsfest eftersom att hon åker hem om ett par veckor. Vet ni var hon bor? I Marais! Tror ni att jag är avundsjuk eller? You bet! Om hennes lägenhet är lika billig som min, större och finare så smäller jag av… 

Det ska i vilket fall som helst bli väldigt trevligt. Funderar på att köpa mig en liten flaska gin med. Är trött på vin, blir så surt och syrligt i magen.

Saturday afternoon and all I’ve done today is talking on the FB-chat and other not so productive things… and taken a shower. Well, I’m dressed and is thinking about hedding in to town. I think I need some fresh air! But it’s raining today so I’m not superexited to go out…

Tonight I’m going to a goodbye party at Thaisa’s, a brasilian girl who lives in Marais. Le quartier plus beau. Think I’m jealous? Oh yes I am… Well, it’s going to be fun!

0 kommentarer

  • Solli

    Hej sötis!
    Hoppas du har kul på festen ikväll 😊
    Har tänkt maila dej o boka in en ny träff men idag för jag ett nytt schema (för tredje gången!) av min chef på mitt jobb. Egentligen skulle jag bara jobba i helgen men nu ska jag tydligen jobba hela veckan..no breaks pour moi med andra ord. Jobbar från 11:30-20 varje dag. Men jag hör av mig så fort jag får ett break..annars kanske vi kan gå på bio efter kl.20 ngn kväll?
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.