Fun stuff

Updated


Midsommarpicknick i Parc Monceau. Denna bilden är lånad från Solli, men jag ändrade den lite i mitt extremt avancerade(ironi) foto-program(ironi igen) i windows photogallery… haha…


Kolla in hos Solli för fler bilder


Min planerade potatissallad blev inte bra så jag slängde ihop en bulgursallad istället. Men det gjorde inget för Natalie hade gjort en jättegod potatissallad. och tagit med köttbullar dagen till ära!


Yann kom också förbi lite senare


Även Manu kom dit


Visst är Janis söt i sin hatt? 🙂


Jo jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu men tiden räcker inte till. Och så fort jag får lite tid att sätta igång datorn så har jag varken lust att blogga, läsa bloggar eller kolla FB. Dessutom är min dator riktigt sjuk just nu. Jag är rädd att den är döende. Så jag sparar lite på det, försöker att inte ha den igång för länge.

I övrigt så har helgen varit riktigt trevlig och mysig. Midsommarpicknick i lördags eftermiddag. Janis skulle sen se USA-matchen mot Ghana och Solli och Natalie var trötta och gick hem. Men jag, C och Yann gick hem till oss och senare kom även Anaïs och Nicolas över. Vi åt resterna från picknickmaten(det var en hel del över, haha!) och drack lite vin. Sen drog vi till favoritbaren där några andra vänner var. Jag var dock nykter eftersom jag haft problem med magen hela helgen(nya p-piller misstänker jag) så när alla började bli ganska onyktra så kände jag mer för att dra hem, haha!

Igår sov vi ut och brunchade hemma med Ludo. Jag var trött efter att ha sovit dåligt så jag vilade medans killarna spelade PS och på eftermiddagen gick vi ut och la oss på en filt i Monceau. På kvällen åkte vi till Montmartre och åt middag.

Idag skulle jag och Solli träffats för solning i parken men jag mår inte så bra. Så vi sköt på det tills en annan dag. Jag ska lägga mig och vila lite nu och sen tvätta och städa i köket. Jag måste också handla något att äta. Just nu har jag inte mycket till matlust men något måste jag äta. Haha tur att inte mamma läser min blogg. Då hade jag fått ett samtal inom 10 min ”gumman lilla du måste ätaaa!” 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.