C'est la vie

Il fait chaud

Det är verkligen värmebölja här nu. Ni vet när man åker på solsemester och man går ur planet/ut från flygplatsen och värmen slår emot en som en vägg? Exakt så kändes det när jag gick ur porten i eftermiddags. Idag var det riktigt tryckande varmt. Men sen kom åskan ikväll så det var väl det som behövdes. Vi får se om det är lite mer behagligt väder i morgon.

Idag har jag mest tagit det lugnt. Jag var hemma till ca 15.30, sen gick jag ut och köpte mig en foccacia. Jag hade inte ätit sen morgonen så min blodsockernivå låg på noll. Sen la jag mig en stund i Monceau. Jag börjar få färg nu! 🙂 Sen mötte jag C för ett kallt glas Perrier och lite mys i solen på uteserveringen av vårt stammis-brasseri en stund. Efter det mathandling på Monoprix och sen hem. Då var jag helt slut pga värmen! Pratade med kusinen på Skype, vi har inte pratat sen jag åkte så vi hade lite att ta igen, ett tag. Under de tre veckor jag var hemma så pratade vi ju ibland flera gånger om dagen.

Sen lagade jag god middag och så har vi allihop suttit och kollat på Brasilien-Chile matchen. Jag tyckte ju dock att Brasilien var bättre förra året. VM var fjärde år bara? Jahaaa.. det hade jag helt missat. Hur som helst så gick det ju inte så bra för Chile. Stackars tränaren var alldeles röd i ansiktet av frustration och ilska.

Nej nu ska jag gå och pussa på min fransos lite innan jag går och lägger mig.
Ciao!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.