Okategoriserade

Time for a change


Can I have this body again… please?

Idag var det riktigt grått och trist när jag vaknade. Men det sprack upp och hela eftermiddagen och kvällen har det varit riktigt varmt och fint. Hoppas det blir lika fint i morgon!
Föresten så höll jag min nya nyttiga vardag jättebra hela dagen igår och idag med… fram tills jag gick förbi ett patisserie och fick syn på en kaka… Men det är ju fredag? 😉 Men allvarligt talat så måste jag skärpa mig nu. Alltså jag lovar och svär att från och med söndag(ingen idé att lova något mitt i helgen…) kväll så ska jag börja min strikta no-sugar-diet. Inga pain au chocolat, inga Bueno på Metron på väg hem från jobbet, ingen Nutella.
Mina jeans sitter inte bra just nu och jag tror att jag har gått upp 4 kilo över sommaren. Kilon jag inte riktigt är nöjd med.

Och jo jag vet att jag inte är tjock och det är inte vad jag menar heller. Bara att jag inte riktigt trivs i min kropp just nu. Särskilt inte när jeansen sitter som korvskinn och magen är svullen så jag ser ut som att jag ska ha en unge om 3 månader…
Jag minns när jag tränade, då kände jag mig skitsnygg och hade muskler och var i form. Nu blir jag alldeles anfådd när jag ska gå i trapporna på tunnelbanan. Illa! Nej det får bli ändring. Träning och nyttigare mat. Pronto!

Nu ska jag äta lite middag och ta en dusch. Sen blir det bio med Emilie och Camilla. Supertrevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.