Movies & TV

The Ugly Truth

Jag och Emilie kom precis tillbaka från bion. Vi Det fick bli The Ugly Truth. Och jisses alltså, den var riktigt rolig! Jag skrattade så jag grät vid ett par tillfällen. 😛 Det var en scen där jag skrattade så jag fick ont i magen, haha! En film jag varmt kan rekomendera. Det bästa var att vi bara betalade 3,90 euro. Nice!

Direkt när vi kom hem slog vi upp datorerna för att checka Facebook och blogga. Hähä.
La même chose chaque soir…

Jag: Vi borde sova nu.
Emilie: Jo vi borde verkligen det
Jag: Mmm…

5 minuter senare…

Emilie: Nej om vi skulle gå och lägga oss?
Jag: Ja vi gör det.

10 minuter senare…

Jag: Nej nu går vi och lägger oss!
Emilie: Jaaa
Jag: Snart…

Vi är hopplösa. 😉

Fast nu måste jag verkligen sova för jag ska jobba kl 8 i morgon. Fast bara fram till lunch… efter det blir det lite shopping, hihi.

Bonne nuit mes amis!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.