Things I like

#throwbackthursday – Oslo

 

Idag är jag lite stolt över mig själv för jag har jobbat så himla bra, trots att jag varit riktigt trött. Jag har knåpat ihop några kampanjsidor, mailat iväg en annons för print, skrivit ihop nyhetsbrev, fixat med bilder samt koordinerat med produkter, koder och andra avdelningar. Inspirationen som saknades innan min sjukskrivning har kommit tillbaka och jag känner mig mycket mer motiverad.

 

På tal om jobb så tycker jag att vi kör en tillbakablick, som ju blivit lite av ett nytt tema här på bloggen. Denna gång till Oslo och min första resa dit i november 2014. Det var en kombinerad jobb- och nöjesresa, kan man säga. Hur fin är inte Oslofjorden när solen ligger sådär lågt? 

 

Vi fortsätter såklart med Dagens Tacksamma & Positiva. Idag är jag tacksam för…

  • Mina kollegor. Även om det ibland finns en social barriär, och jag vissa dagar kan känna frustration över det, så är de verkligen helt underbara. De är så inspirerande, roliga, smarta och omtänksamma. Idag sa till exempel min kollega Rikke någonting som gav mig lite av en egoboost. 

Tre positiva saker och tankar idag…

  1. Att jag åker till Rom om exakt fyra veckor. Alltså endast en månad kvar till min gelato-diet!
  2. Det börjar bli ljusare och ljusare ute. Snart är det vår!!
  3. Endast en morgon till med väckarklocka och en nästintill obokad helg. Det ska bli så skönt att ta dagarna som de kommer. 

Nu har jag precis kommit hem från ett möte med bostadsrättsföreningen, och ska fixa mat och städa undan lite.

 

Hur mår ni idag?

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *