Stockholm

Tack för denna gången Stockholm!

 

Alltså vilken jäkla bra helg det varit. Trots magkatarr och någon slags slemhosta så har jag mått riktigt bra de här dagarna i Stockholm. Vädret har ju varit helt kanon, mina vänner gav mig ett ton positiv energi och så har jag känt mig allmänt lycklig. Tillfreds med livet helt enkelt. Det bästa är att jag åker hem med en känsla av motivation och inte söndagsångest. 

 

Jag har ätit lite frukost på Arlanda och lagt in alla 300 bilder som jag tagit de senaste tre dagarna. Så fort jag sorterat dem lite så ska ni få full rapportering, men först ska jag gå till gaten och flyga hem till Malmö. Det verkar vara lika fint väder nere i söder och det kan man ju inte bli annat än glad för. 

 

Ha en riktigt fin söndag tills vidare mina vänner!

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.