Weekend getaways

Surprise visit

Hej hej bloggen! Jag befinner mig i Kalmar över helgen. M och jag åkte hit igår förmiddag och kom fram lagom till att överraska hans syster Rut på hennes lunchrast. Hon fyllde nämligen 35 år i torsdags så vi tänkte att vad är roligare än att dyka upp utan att personen i fråga har någon aning om uppdykningen. Tyvärr råkade den andra systerns exkille avslöja vår lilla kupp så den enda överraskningen var att kom hit fyra timmar tidigare än vad först var planerat. Oh well. Så kan det gå. Det gäller att begränsa informationen till en person man vet håller truten för annars går ryktet i småstaden. För övrigt älskar jag att överraska folk.

Idag traskar jag omkring i den här fina kjolen som jag fyndade på Levi’s rea i vintras, fast utan strumpbyxor. Woho! Det är redan 23 grader ute och ska bli några grader mer innan dagen är slut. Det är första gången som benen får luftas utomhus (om man bortser från balkongen) sedan typ september förra året. Blusen är också ett reafynd från Filippa K, men just nu har jag i stället på mig en blå linneskjorta. Det funkar inte med svart i stekande sol.

Vi började vårt besök i Kalmar med en AW tillsammans med Rut, sen satt jag och M på balkongen fram till midnatt och pratade om livet och framtiden. Mysigaste kvällen på länge <3

M är på synundersökning (hos sin syster som pluggar till optiker) och jag kom precis med bussen till Kalmar centrum. Mitt lokalsinne har hittills inte svikit mig så jag ska förhoppningsvis hitta till optikern också. Sedan blir det nog sightseeing och kanske någon lunch på uteservering. Ikväll ska svärmor bjuda på lyxig middag på italienskt tema med resten av familjen. Det blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.