Fun stuff

Strawberry shots


Solen tittade fram i fredags! Precious och jag tog en liten promenad vid St Michel efter en lång fikastund på Starbuck’s.


Natalie hugger in i salladen. Som de säger, gratis är gott 😉


Minipizzorna är populära… och goda!


Andra, eller tredje rundan…


Barägaren som när jag sa att jag var svensk svarade med att skrika, ”we are all american!”. Haha… okej?


Vackra Natalie och jag


Bottoms up!


Några timmar senare…. Haha!

Helgen var som sagt lite party och lite vila. Som sig bör. I fredags mötte jag Precious för en lång fika på Starbuck’s. Sen promenerade vi lite i eftermiddagssolen innan det var dags för jobb.
På kvällen träffade jag Natalie för middag och två starka mojitos på Curieux Spagetti Bar och sen vidare till en bar, och x antal dl alkohol, med några killkompisar. Det skulle shottas och sen gick det utför. Haha! Den roliga ägaren av baren bjöd oss med. Oh la la säger jag bara… de där jordgubbsshotsen var farliga grejer!
Men kul var det. Jag har börjat lära mina franska vänner lite svenska. Nu säger de alltid skål istället för santé när vi skålar, haha. 😉
Blev en lagom sen kväll, men var ganska seg i lördags.

Resten av helgen har det snackats på msn och skype, storhandlats, städats, lyssnats på musik, kollats på serier… slappat och haft det skönt med andra ord. Med lite produktiva sysslor också. Nyttig har jag dock inte varit. Åt nästan en hel påse chips igår kväll. Tur jag tog mig en springrunda innan, med tanke på beach 2010.
Nu ska jag skriva lite grejer innan jag tar tag i middag och kollar på film.

Ciao!

0 kommentarer

 • Karin

  Härligt det ser ut! Och usch, har också varit dålig på mat-fronten. Det är svårt när man är utomlands! Man vill ju testa så mycket…

 • Karin

  Haha, ja, jag tänkte på dig när jag stod där i kön! "just det, det var ju det där med ineffektivitet…" det stämmer verkligen! på mcdonalds i sverige går ju allt sjukt snabbt, man hinner knappt med! men jag stod verkligen på samma ställe hur länge som helst, blev galen!

  Ja, älskar verkligen att staden känns så överkomlig! Mycket att se men ändå lätt att hitta, liksom personligt på något sätt. Har addat dig på fejjan nu!

 • Maline

  Verkar som du haft en super helg 😊Fick inspiration av dina avokado mackor och bestämde mig för att testa, verkligen jätte gott!
  Avatar va verkligen jätte bra, konstigt att den inte visas i Paris längre. Snabba Cash? Är det en svensk film eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.