Stockholm

Stockholm at dusk

IMG_5120 IMG_5116
IMG_5124
IMG_5125

IMG_5126Igår kväll åkte jag hem till min kusin Lotta på middag. Hon bor på Kungsholmen med sin familj i en helt fantastisk lägenhet. De bjöd på god mat, vi diskuterade diverse intressanta ämnen och sedan satt vi och tittade på Lotta på Liseberg. Jag ser aldrig på sådana TV-program och insåg igår just varför jag inte gör det, haha. Men det var mysigt att umgås med ännu en familjemedlem. Jag är så tacksam för min familj som jag har här i Stockholm. Även om jag inte träffar dem så ofta så vet jag att de finns där och vi har så trevligt när vi ses.

Efter middagen skulle jag egentligen ta bussen direkt till Slussen för att åka hem till Ann, men jag kunde inte låta bli att promenera ner till Norr Mälarstrand och mot Rådhuset. Jag visste att det fanns en busstation där så jag tänkte att jag lika gärna kunde promenera lite. Även om jag hade grejer att släpa på så var det så värt det. Himlen var helt magiskt vacker. När jag kom till Slussen så gick jag längs Hornsgatan mot Mariatorget och slogs ännu en gång av hur vackert Stockholm är. Varför bor jag inte här egentligen?

//Last night I went to my cousin Lotta for dinner, and afterwards I felt like walking a bit so I went along Norr Mälarstrand towards the City Hall. The sky was so beautiful and it made me wonder why I don’t just move here. Just look at my view along the way.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.