Vardagslyx

Solig dag i Paris


Solglasögonen åkte på idag, underbart med sol!


Vy från trappan på l’Opéra.


Duvor finns det gott om här… så länge de inte skiter på mitt huvud så stör de inte mig.Här i Paris har de just nu 30 % på alla stickade tröjor och koftor på H&M, så det blev en liten grej. Ni ska få se sen! 🙂

Det ringde precis en person om ett rum för januari. Det ligger lite utanför stan, men om det är nära RER-stationen så kan det funka. Personen som hyr ut verkade trevlig iafl och vi ska höras för ett rendez-vous nästa vecka.

Idag har det verkligen varit helt underbart väder här i Paris! Sol, sol, sol säger jag bara. Medans jag väntade på Linda vid operan så satt jag lite och solade på trappan. Man får sådan energi av solsken, tycker ni inte? Det är som att hela världen blir lite gladare, vänligare och piggare. 🙂

Nu slutar jag snart och ska då iväg och träffa Natalie. Vi ska äta på en restaurang nära Etoile där jag och Elsa hamnade av en slump en gång. De har så himla god clubsandwich, ska bli trevligt.

Hoppas ni alla får en trevlig och mysig fredagskväll!

Bisous

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.