Vardagslyx

Sista sommarhelgen?

Jag fick en ticket restaurant(ungefär som rikskuponger man får via jobbet) av pojkvännen så jag kunde köpa mig lite lunch. Det fick bli en classic thon från Brioche Dorée, lite av favoritmackan. Med växeln unnade jag mig en lyxig tartlette aux fraise från boulangeriet. Man kan kalla det helglyx antar jag.

En stor del av eftermiddagen har spenderats på balkongen. Efter en regnig morgon tittade äntligen solen fram. Jag har en känsla av att detta är min sista helg denna sommaren med 25 grader och sol, så jag tänker passa på.

Nu däremot ska jag städa lite innan jag hoppar i duschen. Det blir nog en lugn fredagskväll med tanke på de få timmars sömn jag fått i natt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.