Movies & TV

Shutter Island

Jag är riktigt sugen på att se Shutter Island. Den verkar riktigt bra. En kompis undrade om jag var sugen på bio ikväll men jag jobbar ju så förbannat tidigt på onsdagar. Verkar som att den antingen visas vid halv åtta eller vid halv tio, det första hinner jag inte till. Filmen är över 2 timmar lång och när man går på bio här så blir alltid filmen minst 15 min försenad. Vilket innebär att jag kommer komma hem efter midnatt. Det blir så få timmars sömn.
Får nog bli till helgen istället. Kanske söndag.

Hur som helst så känner jag att detta är en film jag skulle gilla.
1. Leonardo Dicaprio
2. Martin Scorsese
3. Bara bra recensioner

Någon som sett den? Vad tyckte ni isfl?

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Den är skitbra! absolut ett must-see!

  Haha jo, så var det ju i Paris också. Många invandrare som var allmänt obehagliga. Men tycker det liksom går över gränsen när de lägger sig en liten bit bort och ligger och tittar. Tycker det är rätt obehagligt faktiskt. Dessutom blir jag så irriterad när äldre män börjar prata med mig som är x tiotal år yngre än dem, som att de tror att jag är ett lätt byte. Känns så respektlöst. Så ja, jag blir irriterad haha…

 • Karin i Nice

  Haha, fast det där skrev jag bara som ett exempel! Kommer inte ihåg vad han sa ju som om skorpioner. Jag är också skorpion så 😊

 • Natalie

  Väldigt bra film!!!

  Inte så läskig som man tror att den ska bli i början, men väldigt "väluppbyggd spänning" om man nu kan säga så på svenska… Och glas-scenen är riktigt märklig, you'll see what I mean!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.