Paris

Sacre Coeur

 

 

Denna bilden är tagen nästan exakt för två år sedan den 9 januari. Jag tog den ungefär vid metrostationen Rome. Den här gatan är en av mina favoritgator i Paris, boulevard des Batignolles, just för att man ser Sacre Coeur där uppe på kullen ända från Villiers. Visst är det vackert? Av Paris alla kyrkor är nog denna min favorit. Den är vacker från alla håll och kanter. Det går inte att låta bli att fotografera den.

 

Jag önskar att det var sol idag precis som på bilden, men tyvärr är det nu den 6:e dagen i rad med tjocka moln på himlen. Jag har lite mail och samtal att ta tag i, efter lunch ett ärende nere i 16:e.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.