Okategoriserade

Personality

Jag gjorde det här personlighetstestet nyss.
Såhär blev resultatet!

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

Jag tycker det stämmer rätt bra in på mig. Vissa frågor var svåra. Som ”Går du mest på intiution eller erfarenhet?”. Jag går oftast efter båda! Men annars så. Jag är en uttåtriktad och spontan realist som föredrar praktiskt före teoretiskt. Det kanske är därför jag blev skoltrött redan i våras då det kändes som vi bara läste, läste och lyssnade. Vad gäller yrken, så har nog skådespelerska alltid varit mitt hemliga drömyrke. Det verkar hur som helst som att jag ska jobba med något kreativt.. eller vara chef. Jag tror jag skulle vara en bra chef!

Vad tycker ni som känner mig? Stämmer det?

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Gjorde testet men nja, tycker det stämmer sådär. Tycker det e rätt svårt med sådana test, ibland blir man osäker på vilket av alternativen man ska välja medans ibland är valet självklart.
    Mitt blev Tystlåtna, idealistiska tänkare. Haha…Tänkare stämmer. Men tystlåten, det varierar ju på vilket humör man är och hur man mår 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.