London

Paris → London

 

 

Här kommer några bilder från de första dagarna i London. Jag tog som sagt tåget över, vilket jag tycker är väldigt smidigt. Det tar ca 2,5 timme från Paris till London och eftersom de ligger en timme före oss kommer man fram tidigare. Jag gillar att flyga men man sparar så mycket tid på att ta tåg, även om jag vissa gånger tycker att det är otroligt tråkig. Jag bevittnade en helt fantastiskt fin solnedgång på vägen över. Kolla bara så vackert!

 

 

Jag köpte en dyr, men god, pasta på Cojean, och hade snappat upp tre macaroner på lunchen. Lyxmiddag på Eurostar.

 

Framme i syrrans hoods och handlar lite smått.

 

Det var ganska mycket folk ute och området påminner lite om Batignolles i Paris. Alltså mycket ungt folk och flera barer.

 

På fredagen promenerade vi iväg för att möta hennes franska kompis Nida och äta frukost på The Breakfast Club.

 

Det var lite väl mycket mat!

 

Efter det tog vi tunnelbanan västerut till Notting Hill.

 

Där var det riktigt mysigt.

 

Jag funderade en sekund på att köpa den här söta tygpåsen, men kom sedan på att jag ju inte är någon hipster.

 

Jag tycker engelska pubar är så fina.

 

Vi gick även förbi The Hummingbird Bakery. Deras Red Velvet-muffins är helt sjukt god!

 

Efter en kort runda på stan, utan någon shoppinglycka, mötte vi upp Nida igen som varit iväg för en intervju.

 

Vi ville gå till det här stället, men det var helt fullt. Synd minst sagt. Det såg mysigt ut. Det blev ett glas på en bar i Brick Lane i stället (där jag bara tog en bild och den har jag redan lagt upp på bloggen) innan vi åkte hem och sov.

 

På vägen hem gick vi även förbi det här stället. Ja precis, det är en svensk restaurang. När vi stod där och dividerade vidare vi skulle äta köttbullar till middag eller inte så gick två italienare förbi och skrattade. De ville att vi skulle ta en bild på dem framför restaurangen. Fika betyder nämligen något helt annat på italienska (om man byter ut k mot c) som jag inte tänker skriva ut här på bloggen… Ni som pratar italienska vet kanske?

 

Man ser inte det här men jag frös som bara den. Längtade hem till den varma sängen!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.