Okategoriserade

Parfymerade lokaler och halvnakna män

I förra veckan gick jag och Ina till den hypade Abercombie & Fitch-butiken på Champs Elysées som öppnade i våras. En halvnaken kille vid dörren unga brudar kunde ta kort ihop med, skjortor som kostade skjortan, alldeles för hög musik med anställda som stod och dansade osäkert och stinkande parfym i alla hörn och kanter. Nej, det var inte för mig. Eller Ina. Vi kanske går dit igen. När det är rea… och med öronproppar. Och en dag då vi känner oss 5-6 år yngre än vi är.

För er som ändå är nyfikna och kan tänka er att lägga 120 euro på en munktröja, så ligger butiken på 23 avenue Champs Elysées. Man ser inte butiken från gatan eftersom ingången ligger på baksidan.

0 kommentarer

 • mikael

  Har du inte sett alla Gossip Girl avsnitt än? 😊

  Hoppas att allt är fint i Paris? Plugg? Jobb?
  Så länge sen jag läste här hos dig så jag minns inte.
  Fy på mig …

  Äntligen fredag. Har två veckor kvar till min semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.