C'est la vie

Det börjar närma sig


Gotta love Bailey’s!


Från i onsdags när jag träffade Natalie och Linnéa för ett glas på ett nyupptäckt trevligt ställe vid mig.
Trevlig mitt-i-veckan-lyx.

Helgen närmar sig med stormsteg. Jag ska bara jobba ett par timmar ikväll och sen tänker jag njuta av en alldeles lagom planerad helg. Normalt sett är pojkvännen uppbokad på lördagseftermiddagar, men inte i morgon. Han är till mitt fulla förfogande, som han sa. När jag föreslog att han skulle följa med mig och jaga efter sandaler så såg jag skräcken i hans ögon. Men nu kommer han inte undan! Hehe. Jag har dock lovat att begränsa antalet butiker och som tur är fungerar mutor lika bra på pojkvänner som på barn, så han blir nog medgörlig om han får en kall öl som belöning.

I övrigt blir det kanske lite fest med tjejerna och så ska vi köra till en väns lantställe på söndag. Mellan det ska jag träna, pussa på min chéri och sova. Det blir nog en bra helg det här!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.