Vardagslyx

Parce que je le vaux bien

Jag vaknade för ett tag sedan och när jag såg hur kallt det är ute nu på morgonkvisten fick jag ingen större lust att lämna sängen. Jag har däremot inte druckit kaffe på en vecka och eftersom vi inte har något hemma ska jag nog promenera bort till Place de Clichy senare och köpa mig en mocha latte. Because I’m worth it. Dessutom måste jag komma ut och prata lite med folk innan jag på allvar blir galen.

Först ska jag äta lite frukost och skriva lite på arbetet. Jag måste jobba på så jag kan ta ett glas med vännerna ikväll utan dåligt samvete.

Ps, det är HELT blå himmel ute!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.