Fun stuff

Only in Paris

 

 

Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår kväll! Jag träffade min vän Precious för middag på Lacombe efter vi båda slutat jobbet. Vi drack en drink var och jag vet inte om det var trötthet eller att jag just nu är lättpåverkad men hela kvällen hade vi verkligen roligt åt allt och ingenting. Efter middagen var vi båda så mätta så vi tog en promenad längs boulevard des Courcelles. Vi ville köpa glass på Amorino vid Villiers (there is always room for dessert) men då hade de precis stängt. Hon är helt galen i glass och övertalade mig att vi skulle åka till Amorino som ligger vid Abbesses. Jag kontrade med att vi i så fall fick ta bussen dit eftersom jag inte orkade gå mer. Hon skrattade ganska mycket åt mitt gnäll om fötter och rygg som värker och föreslog att jag skulle få en käpp av henne I födelsedagspresent. Jo jag börjar ju bli ganska gammal nu.

 

Där satt vi ute och åt glass klockan elva på kvällen I åttagradig värme. Only in Paris.

 

I natt sov jag 8,5 timme och nu har jag ätit frukost och sitter i sängen i pyjamas. Jag tänkte betala räkningar, bekräfta en tågbiljett och titta lite på Grey’s Anatomy. Det är så skönt att ha en slapp och oplanerad lördag!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.