Paris

One Day I Might Live There

 

 

I Paris finns det många häftiga byggnader. Sådana där som får en att tappa hakan och för en sekund dagdrömma om att ”en dag kommer jag ha den där utsikten över Eiffeltornet” eller ”en dag ska jag också ha en takterrass i en stor etagelägenhet i Montmartre”. Sedan vaknar man (läs: jag) och inser att man (jag igen) bor på 35 kvadratmeter med mögel i badrummet (med stor möjlighet att det är mögel i sovrummet också) och utsikt in till grannens kök. För att inte tala om de fula möblerna som inte är mina egna. Men jag klagar inte mer än nödvändigt. Jag har ju en riktig ugn och tvättmaskin. Det är inte alla som har det inte.

 

Men tänk ändå om man bodde i det här huset med ett inbyggt runt uterum/orangeri? Det vore ganska bra ändå.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.