Home Sweet Home

New piece of furniture

 

 

Jag tycker om vackra möbler. Särskilt i trä. Jag är en sådan som får ont i hjärtat när folk målar fina gamla trämöbler vita, och ännu värre är när originalparkett anno 1920 vitlaseras. Nä fy. Den här söta lilla mini-pianopallen hittade jag på loppis och föll pladask. Någon föreslog att jag skulle klä om den, men det är ju tyget som är det vackra med hela möbeln tycker jag, föruytom färgen på träet, och formen, och.. ja okej allt är fint med den. Den biologiska klockan i mig tänkte ”den här kommer vara så söt i ett framtida barnrum”. Nu har jag ju inga barn planerade inom den närmsta framtiden, så tills vidare placerade jag en silverbricka med en växt på den. Kanske vore det finare med en mindre växt?

 

Jag fick en extra semesterdag och kommer börja jobba på torsdag i stället för i morgon. Min blivande chef på jobbet ringde och förklarade att de ha någon slags utbildningsdag (jag jag nu förstod det rätt) i morgon och då tyckte hon att det var lite synd att hon inte skulle vara där min första dag på jobbet. Dessutom börjar jag tio i stället för nio. Man tackar ja.

 

Oj, teatern börjar om tio minuter och jag sitter här i mysbyxor.

Il faut que j’aille!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.