My Sweden

Never Mind, It’s Friday

Jag var iväg en sväng nu på morgonen vilket visade sig vara 45 slösade minuter. Ibland undrar jag hur det ska gå med den svenska sjukvården när man aldrig får den hjälp man behöver..?! Gick därifrån och kände som jag köpt en biobiljett till årets storfilm men hamnat på American Pie 4. Det var irriterande när jag gått upp tidigt för den sakens skull och i stället kunnat boka tid någon annanstans i stället.

Strunt samma, det är ju fredag! Det är riktigt härligt vårväder i Malmö idag dessutom. Solen skiner och temperaturen väntas komma upp på 15-16 grader. Härligt! Jag ska ta en dusch nu och göra mig i ordning. Lite senare ska jag träffa Aggiz för lunch på stan. Det ska bli mysigt.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.