Beauty

The first cut is the deepest

I eftermiddag ska jag iväg och klippa mig. Sist gick jag till en frisör i Paris och det blev inte alls som jag hade tänkt mig, och dessutom försöker de på alla knep för att lura en på lite extra pengar. ”Vill ni ha lite leave-in-balsam?”. Säger man ja då lägger de på 4 euro för en klick stor som ett knappnålshuvud. Utan att ens nämna att det kostar extra. Sådant gör mig förbannad. Så klart kör jag på min ”tro inte att du kan lura mig din dryga frasse bara för att jag är utlänning”-taktik så jag slipper betala, men tänk på det om ni ska klippa er i Paris. Säg nej till allt de erbjuder!

Idag ska jag klippa mig hos en frisör jag känner sedan innan så det ska nog gå bra. Frågan är nu bara HUR jag ska klippa mig. Hur det blir får vi alla se inom en snar framtid. Men jag tänker kapa en bit i alla fall.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.