Culture Paris/France

Nakenchock och manisk strykning


Nakna män kan man ju inte klaga på… Hehe.

Just nu går jag bara och längtar till söndag morgon. Både jag och C räknar dagarna men nu är det nära. Pga missförstånd med språket(det händer ca 4 gånger per dag ungefär. På båda hållen…) så hade jag ju fått för mig att vi skulle bo PÅ ön Porquerolles. Men tydligen bor vi på ett hotell precis mittemot ön. Bara för att klargöra, haha! Hur som helst så ska det bli sååååååå skönt.

Ikväll ska jag och min chéri på balett i Versailles med hans föräldrar. Det är det här som ni ser en annons för på bilden, tydligen dansar de nakna. Hrm… Men det ska bli spännande. Kul det där föresten, att de får dansa nakna inför tusentals människor men man får inte sola i bikini i parken när det är 32 grader ute. Only in Paris.

Nu ska jag fixa mig lite fin för vi ska åka om en timme ca. Jag har strukit mina linnebyxor. Förstår ni hur påverkad jag blivit av detta landet? Fransmännen är riktiga strykoholics. Innan jag kom till Paris så strök jag ALDRIG mina kläder och nu stryker jag till och med linnen ibland. Häromdagen kom jag på mig själv att stryka mina jeansshorts till och med. Snart står jag väl där och stryker mina trosor noggrant… Nej jag måste sluta innan jag blir alldeles manisk och förlorar min slarviga svenskhet.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Hmm…kanske använder de förevändningen "konst" eller något i den stilen. Ska bli spännande att höra vad du tyckte om föreställningen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.