Music & Culture

Ballet à côté du Versaille


Riktigt mycket folk!


Versailles-slottet precis brevid

Baletten igår var minst sagt speciell. Första delen var sjukt tråkig och musiken var hemsk, men andra delen var riktigt bra. Och det är fantastiskt hur de kan dansa så länge utan paus. En tjej gjorde en solo-uppvisning, naken. Modigt! Modern balett är inte riktigt min grej men man blev minst sagt inspirerad av att börja dansa. Jag jag har dansat lite i omgånger under min uppväxt och jag tror faktiskt att jag ska börja på någon kurs i höst 🙂

Hans gulliga föräldrar bjöd oss och även hans halvbror med flickvän var med. Det var en riktigt trevlig kväll som avslutades med något kallt att dricka på en bar precis intill slottet. Mysigt.

Nu ska jag och C ut och käka lite frunch. Är riktigt hungrig! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.