Okategoriserade

All packed and ready to go


Mina nya linnebyxor får iafl plats, för de älskar jag nu! Jag hade dem igår när vi var på baletten och gud så snygga de är med ett par klackar. De höga guldsandalerna får dock stanna kvar tillsammans med datorn. Inte så praktiskt dit vi ska. Det röda nagellacket är köpt i Paris och kommer från Biguine, riktigt bra!

Oj bloggen blir visst lite försummad dessa dagar. Idag har jag fixat med en massa grejer samt klippt håret. Det är JÄTTEKORT. Eller ja, jag tycker det är för kort eftersom att jag inte är van. Sist jag klippte mig var i julas så det har ju hunnit växa en del. C tyckte iafl att det var fint och eftersom han är lika brutalt ärlig(precis som min kära syster, samma stjärntecken….) så får jag väl tro på honom 😉

Efter klippningen så träffade jag Iryna, och gud vet när vi kommer ses igen. Usch och snyft vad trist det kändes när vi kramades hej då. Men jag hoppas att hon kan komma och hälsa på mig i Sverige.
Så idag har jag inte haft tid att sitta vid datorn som ni kanske förstår. Tyvärr kommer det inte bli mycket bättre. Vi åker på semester i morgon bitti och datorn får stanna i Paris. Dock har ju C sin iPhone så kanske kommer det något vykort en gång eller två. Annars hörs vi om en dryg vecka.
Främst ska jag njuta av hav, pool, frisk luft och massa mys med min älskling och inte tänka för mycket på måsten och annat tråkigt.

Jag har packat och såklart så har jag som vanligt packat för mycket så min väska knappt går igen. Haha! Alltid samma problem 😛 Nej nu måste jag sova. Klockan ringer 05.50 i morgon eftersom tåget går 7.15 från Gare de Lyon. Mardröm att gå upp så tidigt! Minns inte ens när jag gick upp så tidigt sist. Snarare att jag gått och lagt mig då.

Ha det fint tills vi hörs igen!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.