C'est la vie

Min romantiska fransman

 

Vi hade mysig helg-middag i fredags med vin och god mat. Sådana kvällar är de bästa.

 

Jag pratade med Christophe i förmiddags för att höra vad han hittar på nu när det är Flickvänsfritt i en vecka för hans del. Eller ”Flick vens Freet”, som han skrev i ett sms precis när jag åkt med flygbussen. Det låter nästan som namnet på någon adlig herre. Greve vens Freet. Han brukar alltid skicka ett litet sms precis när jag åkt till Sverige. Det är lite sött för jag sitter där och väntar på det där sms:et och när det plingar till i mobilen hoppas jag att det är han. Så skriver han typ ”Hoppas att du kommer få en fin semester och att du tar med dig svensk ost tillbaka till mig”. Alltid lika romantisk.

 

Jag saknar honom faktiskt lite redan, men det är bra att längta ibland. När jag kommer tillbaka har vi ytterligare 6 lediga dagar ihop innan det nya årets vardag börjar igen. Jag undrar om han kommer bli mest glad för min retur eller prästosten och ”falå ragrot” (knäckebröd)?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.